België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

PVC regenpijp

Bent u op zoek naar onderdelen voor een hoogwaardige regenwaterafvoer? Dan zit u goed met een PVC regenpijp! Deze en andere producten zoals dakgoten, bevestigingsbeugels en infiltratiesystemen bestelt u eenvoudig online bij WitWay. U heeft bij ons de keuze uit diverse afmetingen en kleuren. Wij hebben, naast een PVC regenpijp, ook HWA-buizen van andere materialen zoals zink en staal. Bekijk direct ons uitgebreide assortiment voor een regenpijp die perfect aansluit bij uw hemelwaterafvoer!

PVC regenpijp monteren

Er zijn twee manieren om een PVC regenpijp te monteren. Welke methode u dient te gebruiken, is afhankelijk van het gekozen systeem. Vaak kunt u de onderdelen van uw hemelwaterafvoer eenvoudig over elkaar schuiven. De buis zet u met beugels vast aan de muur, zodat het geheel goed blijft zitten. Deze methode heeft als voordeel dat u de onderdelen gemakkelijk los kunt maken. Hierdoor lost u eventuele verstoppingen snel op. Naast het over elkaar schuiven, kunt u uw PVC regenpijp ook monteren door de onderdelen te verlijmen. Dit doet u eenvoudig met sterke PVC-lijm uit het assortiment van WitWay. Beide methodes voor het bevestigen van uw regenpijp zorgen voor een stevige verbinding en een goed werkend afvoersysteem.

PVC regenpijp wit

U heeft bij WitWay een ruime keuze uit HWA-buizen. Of u nu op zoek bent naar een PVC regenpijp in wit, blauw, groen of koperkleur, wij hebben hem! Een witte regenpijp is door de lichte tint bijzonder stijlvol en tijdloos. Hierdoor past deze buis perfect bij iedere woning. De regenpijpen zijn leverbaar in diverse diameters. Voor een goede doorstroming is het belangrijk dat u de juiste HWA-buis bestelt. PVC regenpijp. De PVC regenpijp in wit en andere tinten met een doorsnede van 80 mm is geschikt voor kleine en middelgrote daken. Heeft uw woning een groot dakoppervlak? Dan raden wij een regenpijp met een diameter van 100 mm aan.

PVC regenpijp kopen

Als u uw keuze heeft gemaakt en graag een PVC regenpijp wilt kopen, bent u bij WitWay aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment regenpijpen en dakgoten vindt u online. Hierdoor stelt u eenvoudig zelf uw complete hemelwaterafvoer samen. Heeft u nog vragen voordat u besluit een PVC regenpijp te kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Zo weet u zeker dat u de juiste producten in huis haalt. Bestel snel en profiteer van de scherpe prijzen en snelle levering van WitWay!